Συχνές Ερωτήσεις

Προϊόντα

 

Πώς μπορώ να ελέγξω το βάρος μου με τα συγκεκριμένα προϊόντα ;

Σύμφωνα με τις προσωπικές σας ανάγκες και τις οικονομικές σας δυνατότητες, θα εξατομικεύσουμε ένα πρόγραμμα διατροφής αποκλειστικά για εσάς. Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτού του προγράμματος, θα έχετε τη συνεχή υποστήριξη μας.

 

Θα στερούμαι τίποτα ;

Με τα προϊόντα μας δεν χρειάζεται να στερείστε τα αγαπημένα σας φαγητά. Επίσης, δεν θα ταλαιπωρηθείτε με ανούσιες δίαιτες οι οποίες θα σας έκαναν να νιώθετε μόνο πείνα, κούραση και εκνευρισμό, ενώ μακροπρόθεσμα, θα μπορούσαν να είναι και επιβλαβείς για τον οργανισμό σας.

 

Είναι πραγματικά πλήρως φυτικά και ασφαλή ;

Όλα τα προϊόντα μας είναι εγκεκριμένα από τον Αμερικάνικο οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A) και από άλλες 79 χώρες, και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν άνθρωποι κάθε ηλικίας. Παρ’ όλα αυτά, αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με διάφορες χρόνιες παθήσεις (νεφρών, ήπατος, καρδιάς κτλ), είστε αλλεργικοί στη σόγια ή βρίσκεστε σε ευαίσθητεs φάσειs όπωs την εγκυμοσύνη, καλό θα ήταν να συμβουλευτείτε πρώτα τον ιατρικό σας σύμβουλο.

 

Για πόσο θα πρέπει να χρησιμοποιώ τα προϊόντα προτού δω αποτέλεσμα ;

Διαφορά θα δείτε από τις πρώτες κιόλας μέρες (κυρίως σε πόντους γύρω απο τη περιφέρεια). Θα πρέπει όμως να είστε σταθερά συνεπείς στο πρόγραμμα σας για τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Αργότερα, θα ακολουθήσει ένα πιο ήπιο πρόγραμμα συντήρησης (εξίσου σημαντικό όμως) που θα διασφαλίσει το αποτέλεσμα. Επίσης, σημειώστε πως η φυσική άσκηση μπορεί να συνεισφέρει σε μεγάλο βαθμό στην όποια προσπάθεια σας.

 

Πώς θα γίνεται η πληρωμή ;

Τα προϊόντα μας αποστέλλονται πανελλαδικώς με Courier και η πληρωμή γίνεται με αντικαταβολή κατά την παραλαβή των προϊόντων. Έτσι, διασφαλίζουμε πως θα έρθουν στον χώρο σας έγκαιρα και εγγυημένα.

 

Πώς μπορώ να μάθω περισσότερα ;

Για όποιες τυχόν απορίες έχετε, ή αν χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, απλώς επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

 

Advertisements

Comments are closed.

%d bloggers like this: