Επιστήμη Herbalife

 

Η Herbalife δεσμεύεται να παρέχει υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες της. Η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της εταιρίας συνδυάζει την εμπειρία των ειδικών της ίδιας της εταιρίας με μία ομάδα διακεκριμένων επιστημόνων και καταξιωμένων ιατρών. Η έρευνα και η ανάπτυξη προϊόντων διευθύνεται από τον Επιστημονικό Υπεύθυνο Steve Henig, Ph.D. Λειτουργούν επίσης υποστηρικτικά στην παραπάνω ομάδα, η Συμβουλευτική Επιτροπή Διατροφής (NAB) αποτελούμενη από ειδικούς στην διατροφή και την υγεία και το Επιστημονικό Συμβούλιο (SAB) τα μέλη του οποίου είναι κορυφαίοι ειδικοί. Μέλος του SΑB είναι και ο Lou Ignarro, Ph.D., βραβευμένος με το Βραβείο Νόμπελ το 1998. Και των δύο συμβουλίων ηγείται ο Dr. David Heber Μ.D, PhD, καθηγητής Ιατρικής και Δημόσιας Υγείας του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (UCLA).

Η Herbalife ηγείται της έρευνας και ανάπτυξης διατροφικών συμπληρωμάτων. Το 2003, η Herbalife επιχορήγησε το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες (UCLA) και συγκεκριμένα το κέντρο Ανθρώπινης Διατροφής ιδρύοντας το Εργαστήριο Κυτταρικής και Μοριακής Έρευνας Mark Hughes ενισχύοντας την επιστημονική έρευνα στην ανθρώπινη διατροφή. Επιπρόσθετα η εταιρεία εγκαινίασε ένα νέο Κέντρο Επιστήμης και Προϊόντων σε έκταση 10,000 τμ στο Torrance της Καλιφόρνια. Τον Αύγουστο του 2007, η εταιρία προχώρησε σε ακόμα μία επιχορήγηση προς το Εθνικό Κέντρο Έρευνας Φυσικών Προϊόντων της Σχολής Φαρμακολογίας του Πανεπιστημίου του Μισισιπή. Η χορηγία αυτή θα βοηθήσει τους επιστήμονες του Κέντρου (NCNPR) να αναγνωρίσουν και να μελετήσουν τις βιολογικά ενεργές χημικές ουσίες που υπάρχουν στα βότανα και οι οποίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν στην ανάπτυξη μελλοντικών διατροφικών συμπληρωμάτων και προϊόντων περιποίησης δέρματος από την Herbalife.

Comments are closed.

%d bloggers like this: